Du kan lita på oss
Din totalentreprenad i Stockholm

Byggprojekt i Nacka är byggföretaget som är med dig från sprängning till nyckelfärdigt hus. Vårt team består av kompetenta och skickliga arbetare, ansvarsfulla projektledare och kunniga ekonomer där alla specialiserar sig i sina roller och kompletterar varandra.

Våra tjänster

Vi är din byggare i Nacka

Byggarbetsplats

Totalentreprenad

Byggprojekt i Nacka har stor erfarenhet att jobba med totalentreprenader allt från renoveringar till nybygge. Vi är med dig sida vid sida hela byggprocessen, från sprängning till nyckelfärdigt hus. Våra anställda gör hela processen smidig för dina önskemål och förväntningar.

Skisser

Renovering

Låt oss hjälpa dig att förvandla dina drömmar till verklighet. Från första kundmöte till färdigställd renovering är vi med dig. Vi erbjuder helhetslösningar efter dina önskemål.

Projektledning

Projektledning

En del av byggprocessen handlar om projektledning. När man bygger hus kan vägen dit vara lång och invecklad och bestå av olika delmoment, därför är det viktigt att ha rätt personer på rätt plats. Vi på Byggprojekt i Nacka är måna om att tydliggöra ett noggrant förberedelsearbete med alla involverade. Vi hjälper dig med att planera, organisera och att leda projekt efter dina mål.

 
SCROLLA NED