Du kan lita på oss
Din totalentreprenad i Stockholm

Byggprojekt i Nacka är byggföretaget som är med dig från sprängning till nyckelfärdigt hus. Vårt team består av kompetenta och skickliga arbetare, ansvarsfulla projektledare och kunniga ekonomer där alla specialiserar sig i sina roller och kompletterar varandra.

Om oss

Byggprojekt Nacka

Byggprojekt i Nacka tog sin start i år 2016 och sedan dess expanderat och fortsätter utvecklas över hela Stockholms, Västerås och Uppsala län.

Gul lyftkran mot himmelen

Du kan lita på oss

Vårt team består av kompetenta och skickliga arbetare, ansvarsfulla projektledare och kunniga ekonomer där alla specialiserar sig i sina roller och kompletterarvarandra. Arbetarna är lika viktiga som kunderna! Vi vill att alla ska njuta avbåde processen och slutresultatet av vårt arbete.

Byggbranschen

En bransch i förändring

All utveckling och förändring kräver en ständig förbättring av rutiner förorganisation och projektledning för att kunna erbjuda lönsamma lösningar avhögsta kvalitet. Varje detalj är viktig för oss.

Våran praktiska erfarenhet hjälper oss att analysera alla projekt och förutseeventuella problem eller svårigheter. Vi samarbetar både med privata och offentliga fastighetsägare.

Närbild på byggarbetare som slår i en spik med hammare

Grundliga

Vi ser till att allting fungerar

För att uppfylla kundernas förväntningar måste varje del i arbetsprocessen fungera –detta gäller både anställda samt våra maskiner med material. Vår rekryteringsprocess är alltid grundligt utförda och det leder då till att vår personalomsättning är väldigt låg.

 
SCROLLA NED