Du kan lita på oss
Din totalentreprenad i Stockholm

Byggprojekt i Nacka är byggföretaget som är med dig från sprängning till nyckelfärdigt hus. Vårt team består av kompetenta och skickliga arbetare, ansvarsfulla projektledare och kunniga ekonomer där alla specialiserar sig i sina roller och kompletterar varandra.

Referensarbeten

Här nedan hittar du exempel på jobb vi utfört:

Byggprojket Vellentuna
Vallentuna

Projekt: I tätorten Vallentuna har Byggprojekt i Nacka en totalentreprenad på sju attefallshus byggt med lösvirke. Varje attefallshus är 34 kvm. Byggtid ca sju veckor.

Beställare: Kolfast AB
Byggprojket Sigtuna
Sigtuna

Projekt: I sigtuna strax utanför Stockholm har Byggprojekt i Nacka utvecklat en unik villa från sprängning till nyckelfärdigt hus på totalt 220 kvm. Villan är byggd som en sten och stålkonstruktion med stora fönsterpartier.

Beställare: SS-B AB
Byggprojket Sollentuna
Sollentuna

Projekt: I den nya delen av Sollentuna ligger Väsjön där beställare anlitat Byggprojekt i Nacka för att avsluta byggnation av två parhus, och för att bygga tre attefallshus i området. Husen är byggda som träkonstruktion med byggsats och källarplan.

Beställare: Bototalt AB
Byggprojket
Kummelnäs

Projekt: I Nacka ligger tätorten Kummelnäs där Byggprojekt i Nacka är i byggprocessen för en totalentreprenad av ett trevånings radhus med takterrass.

Beställare: BRF vikingshill utsikten
Ingarö

Projekt: I Värmdö strax utanför Stockholm har vi avslutat en totalentreprenad på en tillbyggnad av ett miljösmart hus på 100 kvm. Huset är byggt i ECO där det valts energisnålt material.

Beställare: Privatperson
Fler bilder
Byggprojket
Segeltorp

Projekt: I den populära stadsdelen Segeltorp bygger nu Byggprojekt i Nacka en villa på 240 kvm. Huset är en HEB stålbalk konstruktion med yttong block.

Beställare: Privatperson
Byggprojket
Norsborg

Projekt: Söder om Stockholm ligger Norsborg där det byggs en totalentreprenad av en villa på 220 kvm. Huset är byggt av Leca block hus och är rustat med stora fönsterpartier.

Beställare: Privatperson
Kista

Projekt: I södra delen av stadsdelen Kista i Västerort ligger Ärvinge, där Byggprojekt i Nacka har en totalentreprenad av renovering på nio bostadsrätter med tillhörande terrasser.

Beställare: HSB
 
SCROLLA NED